Lavinamos savybės
Gamtos pažinimas
Kalba
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Pasaulio pažinimas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Profesijų pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Skaičių pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Dėlionė – Mokomės skaičiuoti

Patrauklus žaidimas, kuris kviečia ne tik pažinti skaičius, bet ir mokytis skaičiuoti. Kiekvienoje iš devynių dėlionių yra dvi dalys, kurias reikia sujungti. Kiekvienas dėlionės pagrindas atvaizduoja atitinkamą taškų skaičių. Padeda lavinti skaičiavimo įgūdžius, ugdo smulkiąją motoriką, koncentraciją. Mokykitės ir žaiskite kartu!

Magnetinės kaladėlės “Plaukiam arba važiuojam!”

Šių magnetinių kaladėlių rinkinys yra puikus įrankis STEM ugdymui, grupiniam žaidimui ir vaikams, kurie mokosi konstruoti. Magnetinės kaladėlės yra skirtos lavinti motorinius ir kūrybinius įgūdžius ankstyvame amžiuje.

  • Skirtingos kaladėlių kombinacijos atskleidžia neribotas konstrukcijų galimybes (kombinacijas matysite slinkdami nuotraukas);
  • Smalsumą skatinantis ir kūrybinių apribojimų neturintis žaidimas;
  • Puikiai tinka kinestetiniam mokymuisi ir STEM veiklai;
  • Pagamintas taip, kad tilptų į nedidelę vaiko rankelę, leisdamas lengvai sujungti kaladėles magnetų pagalba.

Ruonis ir pingvinas balansiniame laive

Pingvinas ir ruonis ruošiasi ilgai kelionei šiuo laiveliu! Sudėkite mažuosius keliautojus ir lavinkite smulkiąją motoriką. Nepamirškite, kad laivelis turi išlaikyti pusiausvyrą! Taip pat prieš prasidedant kelionei, pravartu suskaičiuoti, kiek ruonis ir pingvinas atsargose turi gelbėjimosi ratų.

Sustatoma ugniagesių mašina

Du lavinimo įrankiai viename. Pirmiausia pasiūlykite vaikui sukonstruoti ugniagesių mašiną – taip padėsite vaikui ugdyti smulkiąją motoriką, formų pažinimą, loginį mąstymą. Kai gaisrininkas jau parengty – nerkite į vaizduotės pasaulį kartu su mažyliu! Pasakokite, kodėl reikalingi gaisrininkai bei ką jie ir kaip daro.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...