Lavinamos savybės
Atminties lavinimas
Klausa
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Lytėjimas
Objekto pastovumas
Priežasties-pasekmės ryšys
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas

Rinkinį sudaro

MONTESSORI DISKELIAI

Montesorri diskeliai ugdo motorinius įgūdžius bei skatina viso kūno koordinaciją – norint paimti diskelius į kitą ranką, reikia pasukti riešą. Taip mažylis atranda naujas savo judesių funkcijas. Unikalus dizainas leidžia vaikui suimti diskelius iš abiejų pusių vienu metu naudojant abi rankytes ar perduoti į kitą ranką. Toks, atrodo, gana paprasta sveiksmas gerina riešo vystymąsi ir bendrą supratimą apie rankų judesius.

MONTESSORI KAMUOLIUKAS

Kontrastingas, juodai baltas kamuoliukas padės ugdyti miklumą, koordinaciją. Kamuoliuką galima mėtyti, ridenti, paduoti. Mažylis stebi skirtingas kamuoliuko trajektorijas bei greičius.

SUKAMASIS BŪGNELIS

Besisukantis būgnelis tinka lavinti smulkiąją motoriką ir pradėti naudoti abi rankytes vienu metu. Veidrodukas leis vaikui tyrinėti savo paties atvaizdą, ilgainiui supras, kad atvaizdas veidrodyje yra jis pats.

Kamuoliukas būgnelio viduje kelia malonų triukšmą, kuris suteiks žaidimui dinamiškumo. Per skaidrų langelį, mažylis gali matyti mažą kamuoliuką – taip suprasdamas, kas ir kur kelia triukšmą.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...