Lavinamos savybės
Gamtos pažinimas
Koncentracija
Lytėjimas
Pasaulio pažinimas
Priežasties-pasekmės ryšys
Rankos-akies koordinacija
Skaičių pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika

Rinkinį sudaro

Riedanti antis

Riedančią antytę jūsų vaikas galės lengvai suimti savo mažomis rankytėmis. Lavinsite motorikos įgūdžius, rankų-akių koordinaciją.

Sensorinė dėlionė

Jus pasieks viena iš klubiečių pamiltų sensorinių gyvūnų dėlionių. Ši kvies mažais pirščiukais tyrinėti neįtikėtinas tekstūras, mokysitės, koks kailiukas šiurkštus, o koks švelnus. Kartu treniruosite mažuosius rankos raumenis. Nors dėti formeles į vietą jums tikriausiai dar sudėtinga, jūsų pagrindinė užduotis bus jas ištraukti iš dėlionės!

Skaičių knygelė

Ši medinė knygelė – pirmoji pažintis su skaičiais. Vartysite knygelę drauge su mažyliu, įvardinkite spalvas, skaičius. Mažylis galės drąsiai ir savarankiškai tyrinėti tekstūrą, spalvas bei formas pats.

Veiklos karoliukai

Karoliuko vėrimo stalelis padės jūsų vaikui miklinti pirštukus. Parodę mažyliui karoliukų vėrimo veiksmą, stebėsite jo reakciją, skatinsite daryti tą patį. Stalelis itin patogus, nes jo pagrindas puikiai prilips prie jūsų maitinimo kėdutės padėklo ar kito paviršiaus.

Veiklos krabas

Veiklos krabas savyje talpina tiek įdomių elementų, kurie patraukia kūdikio dėmesį! Su krabu lavinsite motorikos įgūdžius, tyrinėsite barškučius, stebėsite save veidrodėlyje. Laukia smagi ir nuotaikinga pojūčių kelionė!