Lavinamos savybės
Koncentracija
Lytėjimas
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika

Rinkinį sudaro

Drambliukas

Riedantį drambliuką jūsų vaikas galės lengvai suimti savo mažomis rankytėmis. Lavinsite motorikos įgūdžius, rankų-akių koordinaciją. Taip pat galėsite pririšti prie jo virvutę ir susipažinti su traukiamo žaislo principu.

Džiunglių knygelė

Nersite su mažyliu į vaizduotės ir pasakojimų pasaulį. Su kiekvienu knygelės vartymu atgims nauja istorija džiunglėse! Mažylis savarankiškai čiupinės, mokysis pažinti objektus, spalvas, formas. Jeigu jūsų kūdikis dar nemoka vartyti knygelės puslapių - su šia knygele šį įgūdį lengvai įgysite!

Indelių bokštas

Šeši indeliai – dešimtys galimybių! Galėsite pilstyti vandenį, statyti iš jų bokštą, tyrinėti, rūšiuoti. Lavinsite smulkiąją motoriką, akių-rankų koordinaciją bei priežasties-pasekmės ryšį.

Pirmieji rakteliai

Keturi spalvingi elementai laisvai siūbuoja ant žiedo. Leis jūsų mažyliui lengvai purtyti ir tyrinėti įvairias formas, spalvas ir tekstūras. Lavina smulkiąją motoriką, lytėjimą bei rankų-akių koordinaciją.

Veiklos mazgas

Veiklos mazgas kvies mažajį klubietį tobulinti motorikos įgūdžius, mokytis pažinti spalvas ir formas, lavinti koncentraciją ir dėmesį. Lenta turi specialius dirželius, kurių pagalba, gali būti tvirtinama prie lovytės ar kito stabilaus objekto.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...