Lavinamos savybės
Klausa
Koncentracija
Lytėjimas
Muzikinis intelektas
Objekto pastovumas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Bokštas

Žaisdamas mažylis ugdys motorikos įgūdžius, susipažins su spalvomis bei formomis, lavins akių-rankų koordinaciją bei priežasties-pasėkmės ryšį. Su šio bokšto detalėmis galėsite išmėginti daug skirtingų žaidimo būdų: nuo vandens pilstymo iki rūšiavimo ar ridenimo.

Figūrėlių rūšiuoklis

Pirmoji pažintis su figūrėlių rūšiuokliu! Tokio amžiaus mažyliams įdėti kaladėles į rūšiuoklį - didelis iššūkis! Mokysitės įdėti pirmąją savo figūrėlę (tikriausiai ovalą, nes ši įsideda lengviausiai), mankštinsite pirštukus, ugdysite rankų-akių koordinaciją. Taip pat tobulinsite supratimą apie objekto pastovumą, kad kūdikis suprastų, jog įdėta kaladėlė lieka viduje ir ją galima pamatyti atidarius rūšiuoklį.

Kastanetas

Kastanetas – tai vienas iš pirmųjų muzikos instrumentų jūsų mažyliui, kuris leis žengti žingsnelį pirmyn susipažįstant su muzikos pasauliu. Kastanetas padės kūdikiui lavinti muzikinį intelektą, spalvų pažinimą, motorikos įgūdžius.

Kontrastinė gyvūnų dėlionė

Jūsų lauks viena iš pirmųjų pažinčių su dėlionėmis! Mokysitės rasti ir išimti formeles, suimti jas rankutėmis, susipažinsite formomis, lavinsite motorikos įgūdžius, rankų-akių koordinaciją.

Traukiamas automobilis

Ar jau bandėte traukiamus žaisliukus? Jei ne, tai bus įdomi patirtis. Jūsų mažylis dar tikriausiai nevaikšto, tačiau tempti už virvutės sėdint, jam bus taip pat įdomu, kaip ir vaikštant. Kartu jis lavins motorikos įgūdžius. Riedėdamas automobilis, mokys vaiką priežasties-pasekmės ryšio - važiuojant vairuotoja žirafa siūbuoja pirmyn ir atgal, o užpakalinė beždžionė šokinėja aukštyn ir žemyn!