Lavinamos savybės
Klausa
Koncentracija
Lytėjimas
Muzikinis intelektas
Priežasties-pasekmės ryšys
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika

Rinkinį sudaro

Avinėlis Liudvikas

Avinėlis Liudvikas yra pritaikytas mažiesiems, jog būtų patogu jį suimti į mažą delniuką, juo nėra sunku važinėti ant grindų ar kitų paviršių. Liudvikas padės lavinti jūsų mažylio motoriką. Taip pat galėsite pririšti prie jo virvutę ir supažindinti vaiką su traukiamo žaislo principu.

Barškutis – suktukas

Kuomet šis linksmasis gyvūnėlis yra lengvai pastumiamas, jis ima supuoti pirmyn ir atgal bei skleidžia įvairius garsus dėka mažų rutuliukų apink jo juosmenį. Plastikinį žiedą galima sukti, o ir galva gali linksmai sukiotis! Šis žaislas suteiks įvairų galimybių juo mėgautis  jūsų kūdikiui.

Liudviko kontrastinė knygelė

Jūsų laukia kontrastinių paveikslėlių knygelė, kuri, jeigu dar jūsų vaikas nemoka, padės išmokti versti puslapius, pakvies tyrinėti specialiai kūdikiams pritaikytus siluetus, figūras. Galėsite prisijungti prie kūdikio ir papasakoti istoriją, remdamiesi matomais paveikslėliais. O geriausia dalis - tai visiškai saugi knygelė tyrinėti savarankiškai.

Liūtukas

Tobulėjant pagrindiniams motoriniams įgūdžiams, kūdikis pradeda šliaužioti ir keliauti jį dominančių objektų link. Liūtukas skatins jūsų mažylį tobulėti ir judėti pirmyn: patraukus už virvelės žaislas juda itin trumpomis distancijomis, kurios leis jūsų vaikui pagauti liūtuką ir treniruoti motorikos įgūdžius.

Muzikinė knygelė

Tyrinėdami šią muzikinę knygelę, galėsite susipažinti kartu su spalvomis, skaičiais, raidėmis ir formomis. Jūsų lauks linksmos dainelės, atliekamos lietuvių kalba, kurios papasakos vaikučiui, kas nupiešta kiekviename knygos puslapyje. Knygelės šone yra 3 švytintys mygtukai su skirtingais mokomaisiais režimais: žodžių, skaičiukų bei formų.

Pojūčių kaladėlės

Kūdikiai geriausiai susipažįsta su pasauliu - per pojūčius. Pojūčių kaladėlės pakvies liesti skirtingas tekstūras, klausytis, stebėti. Jūsų lauks unikali patirtis!

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...