Lavinamos savybės
Emocinis intelektas
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Matematikos įgūdžiai
Pasaulio pažinimas
Problemų sprendimo įgūdžiai
Profesijų pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Binabo konstruktorius

Binabo – tai daugiau nei kamuolys! Viena detalė, begalinės galimybės. Keliais paprastais paspaudimais galite susikurti savo žaislą! Galima sukonstruoti tvirtus įvairių formų ir dydžių kamuolius, kurie bus tinkami sportiniams žaidimams. Kamuolio sudėto iš 60 detalių skersmuo yra 19 cm.

Savybės:

  • Binabo pagamintas iš Arboblend® biomedžiagos, kuri 100% pagaminta iš atsinaujinančių šaltinių (cukrus, sakai, medienos pluoštas). Arboblend® yra gamtai draugiška plastiko alternatyva neturinti jokių žalingų toksinų.
  • Lengvas ir lankstus
  • Skatina judėti ir žaisti kūrybiškai
  • „Spiel Gut“ apdovanojimas už puikią žaidimo vertę

Rinkinį sudaro:

  • 60 detalių (po 15 žalios, mėlynos, geltonos ir oranžinės spalvos)
  • Lankstinukas su instrukcijomis ir idėjomis

Detektyvo rinkinys

Reikalingas detektyvas! Ar esate pasiruošę pasinerti į nuotykius, bandant išspręsti paslaptingą bylą? Rinkinį sudaro: detektyvo krepšys, akiniai budrumui, fotoaparatas įkalčių fiksavimui, periskopas akylam stebėjimui, racija, laikraštis ir raudonas lęšis kodo šifravimui. Šis žaidimas lavina vaiko gebėjimą spręsti problemas, loginį mąstymą, vaizduotę, akių-rankų koordinaciją ir motoriką.

Pikselių rinkinys liūtas ir šuo

Sudėliokite liūtą ar šuniuką, naudodami šį kūrybinį rinkinį. Taip pat pasitelkite savo išradingumą ir vaizduotę bei sukurkite savo paveikslėlius – iš pradžių sugalvokite idėją, nusibraižykite schemą, kaip įgyvendinti sugalvotą paveiksliuką ir pirmyn! Šios kaladėlės suteikia jums laisvę kurti tiek 2D, tiek 3D vaizdus.