lavinamieji zaislai nuo 5 metu
Lavinamos savybės
Bendravimo įgūdžiai
Emocinis intelektas
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Matematikos įgūdžiai
Pasaulio pažinimas
Problemų sprendimo įgūdžiai
Profesijų pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Skaičių pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Ligoninės rinkinys

Meškutis susitrenkė galvą! Jis atkeliavo į ligoninę – kas vyksta toliau? Tai puikus žaidimas lavinti vaizduotę, susipažinti su medicinos įranga, darbuotojais. Kartu su vaiku aptarkite, ką reiškia kiekvienas objektas, kokia jo funkcija, ką daro gydytojas, o ką slaugytojas.

Šiame ryškiaspalviame mediniame ligoninės komplekte yra: ligoninės lova, medicininė lašelinė, širdies monitorius, meškutis, slaugytoja ir gydytojas. 

Linijinis abakas

Dešimt namų – vienoje eilėje. Jeigu šešis iš jų pašalinsime, kiek liks namų?

Šį žaidimą galima laikyti pagalbine priemone ugdant vaiką pagal Montessori filosofiją. Žaidžiant šį žaidimą, įgyjama žinių apie pagrindinius matematikos veiksmus, mokomąsi atpažinti spalvas, lavinama smulkioji motorika. Abakas yra įrodymas, kad mokslas eina koja kojon su maloniu ir smagiu užsiėmimu. Tai puikus mokomasis žaislas, kuris žavi savo paprastumu.

Tetris su kortelėmis

Prieš Jus – treniruotė smegenims. Pasiūlykite vaikui išimti visas detales ir sudėti atgal – iššūkis ne tik mažiausiems, siekiantiems lavinti strateginį ir loginį mąstymą. Prie žaidimo pridedamos korteles su skirtingo lygio papildomomis užduotimis. Žaiskite šį žaidimą kartu su vaikais. 

Žvejybos namelis

Tai smagus žaidimas, kurį galima žaisti tiek vienam, tiek dviems žaidėjams. Jeigu žaidžiate dviese, uždėkite visus objektus vienodai iš abiejų namelio pusių, pasiimkite meškerę su kabliuku ir pradėkite žaidimą – kas greičiau nukabins visus objektus? Žaidimas reikalauja ne tik smulkiosios motorikos įgūdžių, tačiau kartu lavina akių-rankų koordinaciją, koncentraciją bei suteikia pasiekimo džiausgmą.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...