Lavinamos savybės
Atminties lavinimas
Bendravimo įgūdžiai
Emocinis intelektas
Klausa
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Stambioji motorika
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Garso atminties lavinimo rinkinys

Šiose medinėse dėžutėse turinys skirtingas ir jį pabarškinus ranka – sklinda vis kitoks garsas. Tačiau kiekviena medinė dėžutė turi savo porininkę, kurios turinys skamba lygiai taip pat!  Ar pavyks kiekvienai dėžutei surasti porą tik klausos pagalba? Tai iššūkis, kuris padės lavinti atmintį.

Jenga

Jums prireiks loginio ir strateginio mąstymo, žaidžiant šį jau klasika tapusį žaidimą. Tikslas – atsargiai ištraukti po vieną medinę kaladėlę, nenuverčiant bokšto. Šis žaidimas padės lavinti mąstymą, koncentraciją, atidumą bei smulkiąją motoriką. Kad būtų dar įdomiau, prieš pradedant žaidimą, sugalvokite prizą, kurį laimės žaidimo nugalėtojas.

Žaidimo taisyklės

  • Pirmiausia, stabiliai pastatykite bokštą.
  • Tada visi Jenga žaidėjai paeiliui viena ranka iš bokšto vidurio traukia po vieną blokelį ir deda jį ant bokšto viršaus. Kuo ilgiau žaidžiama, tuo aukštesnis bokštas pastatomas ir tuo sudėtingesnis tampa žaidimas.
  • Žaidimą pralaimi žaidėjas, kuriam ištraukus arba uždėjus blokelį ant bokšto viršaus, bokštas sugriūna.

Konstruktoriaus rinkinys

Šis rinkinys ypač patiks dėliones bei konstruktorius mėgstantiems vaikams. Su jau pragręžtomis skylėmis, kubeliais su srėgiais, mediniais diskais, konstruktoriaus panelėmis jauni ir ambicingi inžinieriai neabejotinai turės erdvės realizuoti savo vaizduotės kūrinius. Galite konstruoti traukinį, traktorių ar kraną – galimybes riboja tik vaizduotė! Jeigu visgi nedrąsu kurti naują kūrinį, pasitreniruokite ir pastatykite instrukcijoje nurodytą. Šis konstruktorius lavina loginį mąstymą, smulkiąją bei stambiąją motoriką. Taip pat moko vaidybinio žaidimo. Rinkinį sudaro 65 dalys.

Piešimo lenta

Ši nuostalgiška klasikinė lenta su kreidelėmis pakvies į kūrybos ir mokymosi pasaulį. Pieškite, kurkite ir mokykitės drauge!

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...