Lavinamos savybės
Bendravimo įgūdžiai
Emocinis intelektas
Klausa
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Muzikinis intelektas
Pasaulio pažinimas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Dėlionė – Pasaulio žemėlapis

Šis vaikiškas dizainas padės Jūsų vaikui pagilinti geografijos žinias: atpažinti skirtingus žemynus bei šalis kartu besimokant ir anglų kalbos! Su šia dėlione motoriniai gebėjimai bei formų pažinimas ugdomi smagiu būdu.

Šokančios pelytės

Kuri pelytė nutūps į kurią skylutę? Šis smagus žaidimas skirtas 1-4 žaidėjams bei lavina vaikų motoriką ir kantrybę. Žaidimo tikslas – pataikyti pelytes į spalvotas skylutes su keturiomis “katapultomis”. Priklausomai nuo smūgio stiprumo, pelytės gali skristi toliau ar arčiau, iššūkis tiek vaikams tiek suaugusiems, kuris reikalauja koncentracijos ir įgūdžių! Smagus žaidimas visai šeimai.

Tetris/Geomentrinių figūrų dėlionė

Ši 114 detalių dėlionė užtikriną begalę skirtingų galutinio rezultato variacijų. Įkvėpta visiems puikiai pažįstamo kompiuterinio žaidimo – tetrio. Pagrindinis tikslas – sudėlioti geometrinių formų detales, kad šios visos liktų panaudotos. Nepamirškite imrpvizuoti ir būti kūrybingais – kurkite spalvingas bei unikalių formų mozaikas! Šis mokymosi žaidimas lavina smulkiąją motoriką, loginį mąstymą bei skatina kūrybiškumą. Taip pat tobulinami vaikų formų, spalvų pažinimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.

Ukulėlė

Ukulėlė – vienas tinkamiausių muzikinių instrumentu vaikams, atnešiantis džiaugsmą ir muzikalius atradimus. Ši tvariai pagaminta ir itin lengva ukulėlė sukurta specialiai mažiausiems muzikantams. Keturios nailoninės stygos, pritaikytos jautresniems vaikų pirštams, leis ne tik mėgautis grojant, tačiau suteiks ir patvarumo. Kuriant egzotiškus garsus, kūrybiškumui ribų nėra! Su pridėtomis natomis ir keliomis pamokoms greitai tobulėsite. Būtina išandyti net tiems, kuriems muzika atrodo atgrasi bei ypač tiems, kurie svajoja išbandyti ateityje gitarą! Mokymasis groti tobulina rankų-akių koordinaciją bei laviną klausą.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...