Lavinamos savybės
Emocinis intelektas
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Pasaulio pažinimas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Profesijų pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Emocijų pažinimo veidelis

Šis žaidimas mažajam klubiečiui padeda geriau pažinti savo ir kitų emocijas. Mažyliams geriausia nusakyti esamą emociją ne žodžiais, o vizualu. Rekomenduojame tyrinėti emocijas drauge. O užplūdus stipriai emocijai, pamėginti ją atvaizduoti veidelio pagalba. Lavina emocinį intelektą, smulkiąją motoriką, vaizduotę.

Heksagono dėlionė

Heksagono dėlionė klubiečiui – protinė treniruotė, kurios metu lavinama smulkioji motorika, rankų-akių koordinacija, kūrybinis mąstymas, spalvų-formų pažinimas ir strateginis mąstymas. Tikslas – naudojant užduočių korteles, sudėti dėlionės dalis pagal atitinkamos kortelės vizualą. Kai užduotys įveiktos, kūrybiškai kurkite savo formas!

Montessori balansiniai blokeliai

18 skirtingų spalvų, dydžių, kampų blokeliai skirti tobulinti smulkiosios ir stambiosios motorikos įgūdžius, koncentraciją, rankų-akių koordinaciją, strateginį mąstymą, formų-spalvų pažinimą, matemtinius įgūdžius ir net vaizduotę. Šie blokeliai gali būti naudojami įvairiais būdais:

  • statomi vienas ant kito, stengiantis balansuoti;
  • skaičiuojami;
  • rūšiuojami pagal spalvą/dydį.

Žmogaus kūno dėlionė

Tai pirmoji artimesnė pažintis su žmogaus anatomija. Drauge panagrinėkite ne tik žmogaus kūną, tačiau ir aptarkite, kas mums padeda pasijausti geriau susirgus, ką reikėtų daryti susižeidus ar peršalus, kodėl svarbu rūpintis savimi, savo kūnu.

Dėlionę sudaro: dėlionės pagrindas, 12 dėlionės detalių, kurias galite pamatyti kitoje nuotraukoje.