Lavinamos savybės
Gamtos pažinimas
Klausa
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Muzikinis intelektas
Pasaulio pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Gitara

Ar pavyks per mėnesį išmokti kelis pagrindinius akordus? Ši klasikinė (vaikiško dydžio) gitara leis iš arti susipažinti su šiuo taip paplitusiu ir legendiniu muzikiniu instrumentu. Lavinama ne tik klausa, muzikiniai gebėjimai, tačiau miklinami ir pirštukai – smulkioji motorika.

Paveiksliukų rūšiuoklis-dėlionė

Šis spalvotas, dvipusiais motyvais dekoruotas žaidimas patiks mažyliams, bandantiems pažinti mus supančią gamtą, gyvūnus, vaisius ir daržoves. Kortelės su pavaizduotu paveikslėliu turi būti įdedamos į atitinkamas skylutes dėžutėje, jog paveikslėliai ant kortelės ir dėžutės – sutaptų. Ypatinga savybė – visos individualios dalys žaidžiant susideda tvarkingai dėžutės viduje, kol jų vėl prireiks kitam žaidimui. Rūšiuokite ir mokykitės!

Spalvų dėlionių rinkinys

Kuri spalva priklauso kur? Su šiomis spalvų dėlionėmis Jūsų vaikas mokysis pažinti skirtingas spalvas, įkomponuoti detales į bendrą paveikslą. Šiame žaidime šeši paveiksliukai turi būti užbaigti, įkomponuojant trūkstamas atitinkamų spalvų detales. Kartu su spalvų pažinimo mokymu šis žaidimas padeda tobulinti smulkiąją motoriką bei lavina loginį mąstymą.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...