Lavinamos savybės
Atminties lavinimas
Bendravimo įgūdžiai
Emocinis intelektas
Gamtos pažinimas
Kalba
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Objekto pastovumas
Pasaulio pažinimas
Problemų sprendimo įgūdžiai
Profesijų pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

DĖLIONĖ – AUGANČIOS GĖLĖS

Ši gėlių darželio dėlionė yra puikus pasirinkimas jauniems floristams. Jūsų vaikas galės sukurti savo unikalų gėlių sodą, dėliodamas detales vieną ant kitos, tad kūrybiškumo galimybės yra neribotos! Šis žaislas ne tik skatina vaizduotę, bet ir padės jūsų vaikui lavinti motoriką ir logiką per įtraukiantį žaidimą.

DIDINIMO STIKLAS

Laikas tyrinėti! Su šiuo padidinamuoju stiklu vaikai ne tik atranda naują pasaulį, bet ir lavina motorinius įgūdžius. Mokykitės apie augalėlius, stebėkite vabzdžius ir įvairiausius objektus, tiek namie, tiek ir lauke. Didinamasis stiklas skatina kūrybiškumą ir formų pažinimą. Tai – puikus būdas skatinti natūralų vaikučių smalsumą.

IŠKYLAUTOJO NAMELIS ANT RATŲ

Leiskitės į kelionę! Šis nuotaikingas namelis ant ratų – saldus vaisius jūsų vaiko fantazijai. Kur galima nukeliauti su šiuo kemperiu? Prie jūros, į mišką, o gal į kalnus? Vaizduotė – beribė! Kiekviena dalis lengvai jungiasi su kita ir prisikabina prie laivelio. Be to, į šį nuotykių kemperį įtraukti du keliautojai, su visais būtiniausiais iškylos gamtoje daikčiukais!

JOKŪBO KOPĖTĖLĖS

Jokūbo kopėtėlės – tai įtraukianti optinė iliuzija, kuri sudaryta iš medinių blokelių, sujungtų juostelėmis. Kuomet kopėtėlę laikote viename gale, atrodo, kad blokai stebuklingai nusileidžia žemyn per juostelės. Šis žaislas ne tik įtraukia vaikus vizualiniu efektu, bet ir padeda suprasti optines iliuzijas bei objektų judėjimo principus, skatinant vaikučių logikos ir supratimo įgūdžius.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...