lavinamieji zaislai nuo 2 metu
Lavinamos savybės
Kalba
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Pasaulio pažinimas
Problemų sprendimo įgūdžiai
Raidžių pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Skaičių pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

BIO kūrybinės kaladėlės su pagrindo plokštele

Susikurkite savo fantazijos pasaulį naudodami kūrybines kaladėles! Galimybės beribės, tad atverkite duris į savo mažylio fantazijos pasaulį ir kartu su juo pastatykite naują kūrinį ar bokštą. Kuriant su kaladėlėmis vaikai skatinami lavinti kūrybinius, socialinius, emocinius, motorinius įgūdžius, spalvų-formų pažinimą.

Rinkinyje: nuo 35 vnt. kaladėlių, pagrindo plokštelė.

Visos detalės yra ekologiškos, perdirbamos ir saugios. Kaladėlės yra gaminamos iš cukranendrių dalių, kurių nepanaudoja kitos pramonės šakos.

Dviejų dalių transporto dėlionės

Ar pažįstate šias trasnporto priemones? Kas plaukia, o kas važiuoja ar skrenda? Junkite dviejų dalių dėliones ir tobulinkite smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, formų, spalvų bei trasporto priemonių pažinimą!

Rinkinį sudaro keturios dėlionės iš dviejų dalių.

Lėktuvas

Šis lėktuvėlis kviečia ne tik nerti į vaizduotės pasaulį ir skristi virš debesų, tačiau kartu suteikia galimybę patyrinėti tokio lėktuvo konstrukciją, jo dalis, tokias kaip propeleris, nusileidimo rateliai. Išsiaiškinkite, kaip pakyla ar nusileidžia lėktuvas.

Jei turite galimybę ir gyvenate netoli oro uosto – vykite ir stebėkite tikro lėktuvo pakylimą (pavyzdžiui, Vilniaus oro uosto teritorijoje įrengta oficiali, šalyje analogų neturinti, orlaivių stebėjimo aikštelė).

Žaislas pagamintas iš 100 proc. perdirbto plastiko JAV.

Raidžių pažinimo lenta

Mažyliai šiame amžiaus tarspsnyje ima po mažu atpažinti raides, formuojasi ir sparčiai tobulėja kalbiniai įgūdžiai. Pradėkime raidelių pažinimo kelionę su šia mokomaja lenta. Rekomenduojame mokinantis raideles, sieti su jau žinomais žodžiais – taip mažylis lengviau įsimins. Taip pat, skaitydami namuose turimas knygeles, šalia turėkite ir šią raidelių lentą: įvardinkite knygos objektą, pavyzdžiui, tigrą ir paimkite bei parodykite mažyliui raidę T.

Dedant raideles į joms atitinkamas vietas tobulinama ir smulkioji motorika, spalvų-formų pažinimas bei rankų-akių koordinacija.

Vėrimo žaidimas su skaičiais

Vėrimas padeda mažyliams ugdyti motorinius įgūdžius, kurių pagalba vaikai išmoksta piešti, rašyti, segti sagas, užsirišti batraiščius, atidaryti maisto dėžutes ir kt. Vėrimas taip pat tobulina rankų-akių koordinaciją ir koncentraciją. šio žaidimo pagalba taip pat mokomasi pažinti spalvas, skaičius, gyvūnus bei kitus objektus ir juos įvardinti.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...