Lavinamos savybės
Kalba
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Problemų sprendimo įgūdžiai
Raidžių pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Skaičių pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Raidelių traukinys

Tai mokymosi priemonė mažyliams, skirta pažinti raideles bei susipažinti su konstravimo įgūdžiais, lavinant motoriką, rankų-akių koordinaciją. Traukinukas turi ratus, tad jį sukonstravus, keliaukite pirmyn. Iš likusių detalių sudėliokite didžiulę stotį ir kurkite naujus nuotykius!

Sportinė mašina

Šis sportinis automobilis yra teminė transporto priemonė, kurios dėka vaikas taps automobilių lenktynių organizatoriumi ar dalyviu.

Šis sportinis automobilis sukurtas taip, kad galėtų tiksliai atkurti tokio pobūdžio automobilį. Jis buvo pagamintas atkreipiant dėmesį į mažiausias detales. Ši medinė transporto priemonė ne tik teikia daug džiaugsmo. Žaidimas atneša edukacinę vertę – moko sveikos konkurencijos principų, taip pat pralaimėjimo. Šiose lenktynėse – kaip ir gyvenime – ne visi gali būti nugalėtojai.

Trys, du, vienas – pirmyn!

Sezamo gatvės skaičių dėlionė

1, 2, 3, 4, 5…! Jūsų užduotis – sudėlioti 5 skirtingas dėliones, kurios yra nuorodos į tam tikrą skaičių. Ši dėlionė ne tik lavins vaiko smulkiąją motoriką, tačiau ir loginį mąstymą, formų, spalvų pažinimą bei skatins mokytis skaičiuoti!

Sezamo gatvės balansinis žaidimas

Tikslumas, susikaupimas, smulkioji motorika, loginis mąstymas – visa tai lavina šis balansinis žaidimas. Tikslas – sudėti visus sausainėlius taip, kad jie nesusivyruotų ir nenukristų. Pirmyn!