Lavinamos savybės
Atminties lavinimas
Emocinis intelektas
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Lytėjimas
Objekto pastovumas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Profesijų pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Transporto priemonių pažinimas

Rinkinį sudaro

AUTOVĖŽIS

Itin rimtas autovėžis su dviem aukštas. Antrasis aukštas nusileidžia ir priima naujus keliautojus. Ką dar gali vežti autovėžis?

GEOMETRINIŲ FORMŲ RŪŠIUOKLIS

Sudėtingas, tačiau įveikiamas rūšiuoklis skatina loginį mastymą – paprastai formų nepavyks surūšiuoti, kažkas joms trukdo! Kartu atraskite problemą ir ieškokite būdų kaip ją išspręsti. Taip ugdomas nuoseklumas, pastabumas.

SKRUDINTUVAS

Duonos skrudintuvas puikiai tiks vaidmenų žaidimams, kurie būtent šiuo raidos etapu pradeda įsilieti į mažylio veiklas. Pažaiskite kavinę, kur meniu bus skrudintos duonos sumuštiniai – kaip smagu bus įsijausti į vaidmenį ir priimti užsakymą. Saugūs ir žaidimui skirti namų apyvokos reikmenys leidžia vaikui įsijausti ir atkartoti suaugusiųjų buitį, kuri yra neišvengiama. Taip vaikas supažindinamas su buitimi, rutina ir kasdieniais svarbiais darbeliais, skatinamas savarankiškumas.

TRASA SU KAMUOLIUKU

Smagus ir interaktyvus Montessori žaidimas apie veiksmus. Nuspaudus svertį, kamuoliukas iššoka ir pataiko tiesiai į trasą, riedėdamas užkliudo varpelį – pasigirsta garsas. Pasiekęs trasos finišą – dungsteli į sienelę. Kiek daug veiksmo! Ar pavyks sekti visus veiksmus, juos numatyti bei pakartoti?

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...