Lavinamos savybės
Atminties lavinimas
Emocinis intelektas
Gamtos pažinimas
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Matematikos įgūdžiai
Pasaulio pažinimas
Problemų sprendimo įgūdžiai
Rankos-akies koordinacija
Skaičių pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

ATMINTIES ŽAIDIMAS “SAFARI”

Šio atminties žaidimo, skirto 2–4 žaidėjams, tikslas yra rasti skirtingų spalvų kiaušinius, paslėptus po dvylika egzotiškų paukščių. Dviejų spalvų kauliukai nurodo, kurias dvi spalvas reikia rasti. Tai spalvų ir atminties žaidimas, kuris lavina susikaupimą, atmintį ir spalvų suvokimą.

Kai žaidėjas suranda tinkamą spalvą, jis gali padėti atitinkamą paukštį į šoną. Pirmasis žaidėjas, surinkęs šešis paukščius, laimi žaidimą!

SKAIČIAVIMO LAZDELĖS

Šios skaičiavimo kaladėlės greitai ir aiškiai perteikia skaičių supratimą. Ar dešimt yra didesnis skaičius nei trys? Skirtingas lazdelių ilgis padeda orientuotis ir suprasti skaičių reikšmę. Pradėti mokytis skaičius galima jau nuo 2 metukų. Tai puiki priemonė vizualiam skaičių pateikimui.

TRASA

Kaip smagiai rieda kamuoliukai! Ši trąsa lavina akies-rankos koordinaciją, vizualinį mąstymą, skirtingų pusių suvokimą – kairė-dešinė.

VEIKLŲ LENTA

Su šia veiklos lenta bus tikrai ką veikti. Daugiau 14 skirtingų motorinės veiklos rūšių su įvairiomis spynomis, durelėmis, kabliukais, kilpelėmis, rakteliais. O kiek daug rankytėms užduotėlių – pasukti, atidaryti, atlenkti, prisukti.

Atidarydami, uždarydami, sukdami vaikai lavina griebimo įgūdžius, rankų ir akių koordinaciją. Šis žaislas įkvėptas Montessori mokymo metodo, kuris optimaliai lavina motorinius įgūdžius. Pabandykite savo aplinkoje atrasti panašiai veikiančius daiktus – spintelės dureles, spyną su raktais, rankenėlę. Besipraktikuodami ant lentos, vaikai greitai pritaikys įgūdžius ir kasdienybėje.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...