Lavinamos savybės
Gamtos pažinimas
Kalba
Koncentracija
Loginis mąstymas
Matematikos įgūdžiai
Pasaulio pažinimas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Rankos-akies koordinacija
Skaičių pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Daržovių dėžutė

Nerkite kartu su vaiku į vaizduotės pasaulį – virkite, kepkite, troškinkite daržoves drauge! Tyrinėkite, įvardinkite daržoves ir jų spalvas. Aptarkite, kodėl svarbu valgyti daržoves, ką iš jų galima pagaminti. Tai puikus būdas šviesti vaikus apie subalansuotos mitybos svarbą, pasakoti apie sezoniškumą. Jeigu turite galimybę, po žaidimo patiekite vaikui atitinkamų daržovių pagal jūsų sugalvotą receptą!

Gyvūnų taksi autobusas

Gyvūnėlių taksi atrieda! Mokykitės pažinti gyvūnus, imituoti taksi kelionės maršrutą, pakeleivių surinkimą, mandagų bendravimą. Kai kelionės tikslas jau pasiektas, pažiūrėkite, ką daro šie gyvūnai: vienas iš jų sukasi ir skleidžia garsą, kitas spaudžiamas vidun supypsi! Lavina smulkiosios ir stambiosios motorikos įgūdžius, rankų-akių koordinaciją, vaizduotę, gamtos ir pasaulio pažinimą.

Morkų skaičiavimo žaidimas

Mokomės skaičiuoti! Pakvieskite mažylį į skaičių kelionę. Žaidžiant ne tik mokomosi skaičiuoti ir pažinti skaičius, spalvas, formas, tačiau kartu tobulinama smulkioji motorika, rankų-akių koordinacija.

Povo spalvos

Pažinkite pasaulį kitomis spalvomis! Povo uodegoje slypi penkios spalvos, žvelkite, stebėkite ir pažinkite. Maišykite spalvas ir atraskite skirtingus atspalvius. Puiki priemonė ne tik tyrinėti mus supančią aplinką kitomis spalvomis, tačiau jas mokytis atpažinti ir įvardinti.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...