Lavinamos savybės
Gamtos pažinimas
Kalba
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Objekto pastovumas
Pasaulio pažinimas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Kamuoliukų stalas su plaktuku

Prieš žaidžiant, parodykite mažyliui, kaip reikėtų atlikti veiksmą: sudėkite kamuoliukus vardinant garsiai spalvas ir trenkite plaktuku į juos: stebėkite vaiko reakciją ir pasiūlykite pakartoti veiksmą pačiam. Žaidimas lavina spalvų pažinimą, rankų-akių koordinaciją ir stambiąją motoriką.

Namelis su ūkio gyventojais

Prieš žaidžiant supažindinkite mažylį su visais žaidimo objektais: patyrinėkite gyvūnų figūrėles, garsiai įvardinkite gyvūnų pavadimus, siekite pažinimo patirtį ir ieškokite šių gyvūnų namuose turimose knygelėse. Leiskitės ir į klausos ir kalbėjimo įgūdžių tobulinimą, atkartojant gyvūnų skleidžiamus garsus.

Kai figūrėlės jau ištyrinėtos, parodykite namelio žaidimo galimybes: kaip dėti gyvūnėlius į atitinkamas namelio landas (nesijaudinkite, jei nepavyks – tai itin sunki užduotis!), atidaryti stogelį ir išimti. Pakvieskite vaiką pažaisti ir vaidybiniu būdu!

Žaidimas lavina smulkiosios motorikos įgūdžius, formų ir spalvų pažinimą, rankų-akių koordinaciją bei vaizduotę.

Rinkinyje: namelis ir 8 gyvūnai.

Traukiamas „Labai alkanas vikšrelis“

Traukiamas kirminėlis sukurtas remiantis garsiojo rašytojo Eric Carle knyga vaikams „Labai alkanas vikšrelis“. Kirminėlio tempimas virvute tobulina vaiko stmabiosios motorikos įgūdžius bei koordinaciją. Kirminėlio viduje slypi kaiščiai, ant kurių galima mauti kaladėles ir taip miklinti mažuosius pirštukus bei rankų-akių koordinaciją. Tyrinėkite ir kas nupiešta ant kaladėlių – mokykitės naujų žodžių, objektų atpažinimo, spalvų ir formų bei rūšiavimo. Kaladėles taip pat galima ir verti – naudokite namuose turimą virvutę ar tą, kuri pridėta prie kito rinkinyje esančio žaislo – nesijaudinkite, jeigu nepavyks, nes mažyliui tai itin didelis iššūkis!

Vėrimo žaidimas su miško gyventojais

Tobulinkite smulkiosios motorikos įgūdžius verdami medžius ir miško gyventojus ant kaiščių. Kita užduotis – suverti šiuos objektus linija ant papildomai pridėtos virvutės – tik nesijaudinkite, jeigu nepavyks!

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...