Lavinamos savybės
Gamtos pažinimas
Kalba
Klausa
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Muzikinis intelektas
Pasaulio pažinimas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Rankos-akies koordinacija
Skaičių pažinimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Magnetiniai vabzdžiai

Šis žaidimas mažyliams – tikras iššūkis! Užduotis – naudojant magnetinę lazdelę ištraukti kuo daugiau vabzdžių – tokiu būdu tobulinama akių-rankų koordinacija. Žaiskite su vaiku drauge – pridėtos dvi lazdelės. Pasibaigus žaidimui, paprašykite vaiko sudėti vabzdžius atgal – taip bus lavinama smulkioji motorika.

Šis žaidimas – taip pat puiki proga mokytis atpažinti vabzdžius, skaičius (juos rasite vabzdžiams skirtose vietose), lavinti formų ir spalvų pažinimą. Jeigu vis dar trūksta idėjų, vabzdžius galima naudoti kaip formeles kūrybinei veiklai – apvedžiokite pasirinkta rašymo ar spalvinimo priemone ant lapo, tada kartu su vaiku pabaikite piešinius ir nuspalvinkite.

Sunkvežimis su figūrėlėmis

Šis sunkvežimis ne tik kviečia pasinerti į vaizduotės pasaulį ir ugdyti kūrybiškumą, tačiau kartu ir lavinti smulkiąją motoriką, formų ir spalvų pažinimą, rankų-akių koordinaciją, dedant figūrėles į atitinkamas sunkvežimio landas. Kai figūrėlės jau sudėtos, pakelkite galinę sukvežimio dalį ir išimkite figūrėles. Taip pat galima kaladėles sukrauti, dedant jas į konteinerį ir jį pakeliant už pagrindo taip, kad figūrėlės sukristų vidun.

Įdomu: šis žaislas pagamintas JAV iš 100 proc. perdirbtų plastikinių pieno pakelių.

Sumdukas - gėlė

Šis spalvingas medinis gėlės žaislas skatina mažylius judėti. Vaikas stumdamas žaislą, aktyvuoja mechanizmą, kuris sukelia gėlės sukimosi efektą, o gėlės žiedlapiai pradeda suktis ir kyla į viršų.

Žaislas pagamintas iš buko ir klevų medienos.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...