Lavinamos savybės
Atminties lavinimas
Bendravimo įgūdžiai
Emocinis intelektas
Gamtos pažinimas
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Lytėjimas
Objekto pastovumas
Pasaulio pažinimas
Priežasties-pasekmės ryšys
Problemų sprendimo įgūdžiai
Profesijų pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas

Rinkinį sudaro

Šefo rinkinys

Klasikinis šefo rinkinys – tai puikus būdas mažiesiems ugdyti socialinius įgūdžius, bendravimą ir bendradarbiavimą, o naudodamiesi įrankiais ir maisto formelėmis, vaikai lavina smulkiosios motorikos įgūdžius. Šis rinkinys skatina loginį mąstymą ir sprendimų priėmimą, ypač renkantis, ką “virti”. Be to, žaidžiant su šefo rinkiniu, tėveliai gali skatinti vaikų kalbos raidą, įtraukdami naujus žodžių, tokių kaip maisto produktų ir įrankių pavadinimus. Privalumas – vaikai geriau supras kasdienes buities užduotis ir ugdys atsakomybės jausmą.

Mokyklinis autobusiukas

Brum bruuum – važiuojam į mokyklą! Šis žaismingas autobusas, pagamintas iš 100% perdirbto plastiko, yra puikiai pritaikytas mažiesiems. Jo atviras stogas leidžia vaikams lengvai “įkrauti” ir “iškrauti” keleivius, tokiu būdu lavinant jų smulkiąją motoriką ir koordinaciją. Stambūs ratai užtikrina sklandų važiavimą net ir sudėtingiausiais keliais. Šis žaislas ne tik užtikrina smagų žaidimą, bet ir skatina eko-sąmoningumo ugdymą, parodant vaikams perdirbto plastiko panaudojimo galimybes.

MEŠKUČIŲ DĖLIONĖ

Susineriantys silikoniniai meškučiai – ne tik minkšti ir saugūs ragauti, bet ir itin mieli draugai vaikams. Šių meškučių unikali didesnė forma, kuri talpina mažesnę, ne tik įtraukia vaikus įdomiu būdu, bet ir lavina jų skirtingų dydžių supratimą, skatindama vaizduotę ir erdvinį suvokimą. Be to, šie žaislai padeda ugdyti smulkiosios motorikos įgūdžius, kai vaikai mokosi suimti ir dėlioti vieną formą į kitą. Minkštas silikonas yra idealus vaikų pojūčių tyrinėjimui, skatinant jutiminių įspūdžių ir tekstūros atpažinimą. Meškučiai gali būti naudojami kaip ramybės šaltinis, padedantys ugdyti emocinį saugumą ir suteikiantys jaukumą.

GYVŪNŲ DĖLIONĖ SU RAŠTAIS

Nepaprastoji dėlionė – medinis galvosūkis žavi ryškiomis detalėmis, kur kiekviena vaizduoja vis skirtingus gyvūnėlius. Nedidelės angos padės mažoms rankytėms lengvai paimti detales, atpažinti ir tyrinėti kiekvieno gyvūno tekstūras. Patogaus dydžio detalės leidžia stipriai suimti ir padėti detales į reikiamą vietą, skatinant smulkiają motoriką, koncentraciją ir objektų pažinimą per nuotaikingą žaidimą.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...