Lavinamos savybės
Atminties lavinimas
Emocinis intelektas
Gamtos pažinimas
Kalba
Koncentracija
Kūrybiškumas
Loginis mąstymas
Lytėjimas
Pasaulio pažinimas
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Linguojantis avokadas

Avokadas smagiai linguoja ir lavina smulkiają motoriką, spalvų ir formų pažinimą bei detalių rūšiavimą. Jį galima dėlioti kaip bokštą, ieškoti formų, kurios tiktų viena ant kitos, arba leisti vaikui laisvai kurti savo būdais, lavinant vaizduotę. Šis žaislas turi medinę bazę, suteikiančią smagų lingavimo pojūtį, ir 5 dalis, pagamintas iš maistinio silikono, tad yra saugus ragauti, pakramsnoti ar kitaip nuotaikingai tyrinėti.

Laivo dėlionė

Pirmoji dėlionė - medinis laivelis. Stambios detalės su skirtingais raštais įtrauks mažylį į smagią veiklą. Paimti, padėti, tyrinėti, ieškoti tinkamo kampo - tai puiki veikla mažoms rankytėms ir padeda lavinti logikos įgūdžius. Taip pat tai puiki proga pasimokyti, kokių laivelių būna, suskaičiuoti visas keturias dalis arba įvardinti spalvas.

Traukinukas - rūšiuoklis

Tū tū, laikas smagiai kelionei su traukinuku! Šis traukinys-rūšiuoklis idealiai tinka lavinti smulkiosios motorikos, spalvų, formų atpažinimo bei rūšiavimo įgūdžius. Šis žaislas įtraukia ir savo žaisminga veiklų įvairove: traukinuko vagonai atsikabina vienas nuo kito, gabena skirtingus krovinius, nusiima stogelis. Ką dar gali gabenti traukinukas? Laikas pasimokyti, kokius garsus leidžia traukiniai, kaip ir kur su jais keliaujama. Pagaminta JAV iš 100% perdirbto plastiko.

Sensorinės kaladėlės

Puikus mokymosi ir žaidimo balansas - sensorinės kaladėlės! Kiekviena iš aštuonių kaladėlių skatina pasitelkti vis kitą pojūtį: skambantis varpelis, veidrodėlis, veltitnis - kiek visko daug! Padėkite mažyliui įvardinti savo pojūčius, su vis kita kaladėle: gal ji švelni, o gal skleidžia garsus arba rodo pasaulį visai kitaip? Lavinkite lietimo, regėjimo ir klausos įgūdžius ir atraskite vis kitą būdą statyti kaladėles vieną ant kitos, pastanat bokštą ar sensorinę tvorelę.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...