Lavinamos savybės
Emocinis intelektas
Kalba
Klausa
Koncentracija
Lytėjimas
Objekto pastovumas
Priežasties-pasekmės ryšys
Rankos-akies koordinacija
Regėjimas
Smulkioji motorika

Rinkinį sudaro

“WOBLII” KAMUOLĖLIS

Stumti, ridenti, pakramtyti, maigyti! “WOBLII” kamuolėlis yra gana paprastas, tačiau itin dinamiškas, sukurtas taip, kad augtų kartu su vaiku! Mažosios rankytės bus užimtos valandų valandas, kai tik susipažins su šiuo sensoriniu kamuoliuku. Itin lavina smulkiają motoriką.

 

KONTRASTINĖ KNYGELĖ: DĖMĖS IR TAŠKELIAI

Ši žavinga „BABY SEES“ knygelė specialiai sukurta taip, jog itin patrauktų mažylių dėmesį. Ankstyvaisiais kūdikio vystymosi etapais svarbu, kad jie matytų didelius, ryškius ir kontrastingus vaizdus – tai padeda vystytis regimosios smegenų daliai. Kūdikiams ši knygelė bus labai įdomi!

LINGUOJANTIS BARŠKUTIS

Šis kiaušinio formos barškutis su viduje esančiu varpeliu judėdamas skleidžia malonų garsą. Barškutis sukurtas taip, kad, riedėdamas kietais paviršiais, grįžtų atgal kaip bumerangas. Angos šonuose leidžia mažyliams lengvai sugriebti ir stumdyti barškutį grindimis. Lavina smulkiąją motoriką ir klausos vystymąsi.

MAŽASIS TAMBURINAS

„Baby Einstein“ mažytis tambūrinas – tai kitoks tradicinio barškučio variantas, kuris taps mėgstamiausiu kūdikio instrumentu. Šis muzikinis žaislas lavina smulkiąją motoriką, klausą bei suteikia daug laimės 🙂

RIEDANTIS MONTESSORI BARŠKUTIS

Šis medinis barškutis yra puikus sensorinis žaislas, kuris stimuliuoja vaiko pojūčius – klausą, lytėjimą ir regėjimą. Kai kūdikis purto barškutį, jis skleidžia malonų garsą. Barškutis skatina sensorinį suvokimą, kai mažylis mokosi sugriebti, purtyti, sukti ar spausti. Barškutis pagamintas iš aukštos kokybės natūralios medienos ir dažytas netoksiškais pastelinių spalvų dažais, todėl jis yra saugus ir patvarus. Jis puikiai tinka naudoti tiek namuose, tiek keliaujant, taip pat yra idealus sensorinis žaislas pilvuko laikui ar žaidimams ant grindų.

VEIKLOS LENTA “PARKAS”

Ši ryški, medinė motorinė veiklos lenta suteikia mažyliams daug įvairių žaidimo galimybių, per kuriuos yra lavinami visi motoriniai įgūdžiai. Du krumpliaračiai gali būti sukami, o elastinėmis juostomis pritvirtinti elementai gali būti lankstomi pirmyn ir atgal, tuo tarpu sukamas barškutis su mažais varpeliais skleidžia malonų garsą. Lankstydami, sukdami ir traukdami šios veiklos lentos elementus, mažyliai lavina sugriebimo įgūdžius bei rankų-akies koordinaciją.

VEIKLOS ŽAISLAS

Šis veiklos žaislas itin įdomus mažyliams, smagu čiupinėti, liesti, net ragauti-kramtyti. Šį kramtuką-žaisliuką lengva pritvirtinti prie vežimėlio, lovytės ar automobilinės kėdutės, todėl mažylis galės žaisti su juo bet kur. Patogus ir lengvas mažoms rankytėms.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...