Lavinamos savybės
Emocinis intelektas
Kalba
Klausa
Koncentracija
Lytėjimas
Rankos-akies koordinacija
Regėjimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

“PEEKA” VEIDRODĖLIS

Veidrodėlio „Peeka“ gamintojus įkvėpė niekas kitas, kaip vaikai – Keitė, kuriai patinka laikyti veidrodėlį, kol yra keičiamos jai sauskelnes, ir Nojus, kuriam, kaip neišnešiotam kūdikiui, reikėjo kuo daugiau žaidimų ir pagalbos. Gamintojai norėjo, jog veidrodukas būtų kuo dinamiškesnis ir įvairiapusiškesnis – žaislas, kuris prikaustytų kūdikio dėmesį ir turėtų daugybę raidos savybių. Sukurta su gydytojais ir terapeutais, kad „Peeka“ būtų tobulas žaislas!
Veidrodėlis gali būti tiek pastatytas, tiek paguldytas. Puiki priemonė pilvuko laikui, tačiau dėl kompaktiško dydžio jį galima lengvai nešiotis rankinėje ar sauskelnių krepšyje.

– Skaidraus vaizdo, atsparus dužimui, aukščiausios kokybės veidrodėlis
– Be BPA ir ftalatų
– Maistinis silikonas

KONTRASTINĖ KNYGELĖ: LABAS MAŽYLI

Ši knygelė mažyliui labai patiks! Šios serijos knygelės sukurtos specialiai su kontrastingais paveikslėliais ir spalvomis, kad pritrauktų ir sutelktų besiformuojantį kūdikio regėjimą, lavintų dėmesio koncentraciją. Knygelėje rasite kūdikiui saugų veidrodėlis – ideali veikla pilvuko laikui. Tėvelių ir vaikų pamėgtos „Baby Sees“ serijos knygos yra pelniusios ne vieną apdovanojimą.

LAVINAMAIS ŽAISLAS “VAIVORYKŠTĖS ŽIEDLAPIAI”

Skatinkite savo mažylio vikrumą, spalvų pažinimą ir sensorinį vystymąsi su šiais ryškiaspalviais mediniais vaivorykštės žiedlapiais. Sukite kiekvieną spalvotą figūrėlę, kol jos vėl sugrįš į vietą! Tai ryškus ir dinamiškas žaisliukas patogus mažoms rankytėms.

LAVINAMASIS ŽAISLAS “KAROLIUKŲ LABIRINTAS”

Šio žaisliuko medžiagų įvairovė ir tekstūros suteikia turtingą, įvairiapusę sensorinę patirtį. Puikiai tinka skatinti lytėjimo vystymąsi, rankų ir akių koordinaciją bei smulkiąją motoriką.

– Begalybės simbolio formos karoliukų labirintas patogus mažoms rankytėms

– Lygus medinis žiedas, švelniai tekstūruota begalybės simbolio trasa, du guminiai reljefiniai karoliukai ir du žiedeliai – susidomėjimas garantuotas

– Puikiai tinka smulkiosios motorikos lavinimui

MUZIKINIS PINGVINUKAS

Šis mielas pingvinukas smagiai linguoja, tačiau niekada nenuvirsta. Belinguodamas plasnoja sparneliais ir skleidžia malonų garsą. Puikiai tiks veikloms gulint ant pilvuko ir stiprinant kaklo raumenukus.

VEIKLOS KAMUOLIUKAI

Puikiai tinka ragauti ir raminti dantentas dygstant dantukams. Kamuoliukai itin minkšti, geltonajį galima įsprausti į didesnio vidų – mažų rankučių lavinimas garantuotas. Pagaminta iš ekologiško, maistui skirto silikono.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...