Lavinamos savybės
Emocinis intelektas
Klausa
Lytėjimas
Regėjimas
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas

Rinkinį sudaro

Išmanusis migdukas “Avytė”

Padėkite savo mažyliams ramiai užmigti su šia miela miegančia avyte. Draugiška, besišypsanti avelė švelniai šviečia ir groja penkias raminančias lopšines. Taip pat galite pasirinkti vieną iš dviejų garsumo nustatymų. Yra ir miego režimas, kuris automatiškai išjungia muziką, kai mažylis užmiega.
– Naktinė lemputė ir muzikinė dėžutė
– 5 skirtingos melodijos: “Ar gali suskaičiuoti žvaigždes?”, “Miegok, mano vaikeli”, “Mėnulis pakilo”, “Šuberto lopšinė” ir “Dabar užmigsiu”
– LED lemputės
– Laikmatis
– Įkraunama (Micro-USB)

KARUSELĖ “VANDENYNAS”

Pasinerkite į povandeninį nuotykį su ryškiais 3D mediniais jūros gyvūnais, kurie patrauks mažylio dėmesį nuo lovytės ar vystymo stalo. Ryškiai kontrastuojančios spalvos padeda mažyliams lengviau stebėti judančius elementus. Akriliniai karoliukai, primenantys oro burbuliukus, kartu su žuvimis, dumbliais ir dideliu banginiu, sukuria gražios pasakos įspūdį. Šis žaislas idealiai tinka montuoti virš kūdikio lovytės ar vystymo stalo.

KONTRASTINĖS KORTELĖS

Juodai baltos kortelės kūdikiams yra puikus įrankis ankstyvajam vizualiniam vystymuisi skatinti. Dėl ryškių kontrastingų spalvų, šios kortelės ypač traukia mažylių dėmesį bei padeda stiprinti jų regėjimo gebėjimus. Kiekviena kortelė turi paprastus, bet įdomius piešinius, kurie palaipsniui skatina kūdikio smegenų vystymąsi ir susikaupimą. Idealiai tinka naudoti tiek namuose, tiek kelionėse.

KONTRASTINIŲ KORTELIŲ DĖKLAS

Šis dėklas leidžia patogiai keisti ir laikyti kontrastingas korteles, kad mažylis galėtų mėgautis magiškais vaizdais. Pastatykite ar paguldykite dėklą, kad mažylis galėtų stebėti ryškius piešinius. Mažyliai iki trijų mėnesių dar neskiria spalvų, tačiau kontrastiniai piešiniai puikiai pritraukia jų dėmesį ir padeda mažoms akytėms sufokusuoti vaizdą. Šis dėklas – tai ne tik pramoga, bet ir pagalba mažylio regos vystymuisi!

LAVINAMASIS ŽAISLAS “BEŽDŽIONIUKAS”

Mielas ir švelnus gyvūnėlis, kurį galima kabinti tiek ant stovelio, vėžimėlio, gultuko ar lovytės. Žaisliukas švelniai skamba ir pypsi, todėl yra puikus pasirinkimas mažyliams nuo pat gimimo. Juodai baltas dizainas su kontrastingomis spalvomis itin atkreipia mažylių dėmesį ir padeda lavinti jų regėjimo įgūdžius.

Puikiai tinka tiek namuose, tiek kėlionėse.

MUZIKINIS ŽAISLAS “LIETAUS LAŠAI”

Šis muzikinis lietaus garso žaisliukas stimuliuoja mažylio pojūčius, kiek paaugus – lavina rankų ir akių koordinaciją bei smulkiąją motoriką. Mažylis gali stebėti, kaip šoka maži karoliukai viduje ir sukelia švelnų lietaus garsą. Garsas ramina ne tik vaikučius bet ir tėvelius.

VĖŽIMĖLIO ŽAISLAS “PAJŪRYJE”

Šis pakabinamas, švelnių spalvų lavinamasis žaisliukas su mediniais karoliukais tvirtinasi bet kur, kur tik galima pritvirtinti. Grandinėlės vidury sutiksite laumžirgį, kurio sparneliai maloniai čeža.
Tvirtinimo žiedai patogiai kabinasi tiek horizontaliai, tiek vertikaliai.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...