Lavinamos savybės
Klausa
Koncentracija
Lytėjimas
Regėjimas
Smulkioji motorika

Rinkinį sudaro

MINKŠTOSIOS KALADĖLĖS

Skambutis, trakštelėjimas, čiuženimas – šis linksmas minkštų kaladėlių rinkinys su įvairiais garseliais, tekstūromis ir spalvomis leis jūsų mažyliui užsiimti valandų valandas. Be to, šis žaislas lavina vaiko rankų ir akių koordinaciją. Rinkinį sudaro 4 sensoriniai blokeliai, kurių kiekvienas išdailintas švelniomis spalvomis ir unikaliu skaičiumi. Kūdikio rankytės taip pat atras smagių etikečių, pliušinių plokštelių ir veidrodėlį.

MUZIKINĖ DĖŽUTĖ

Prisukite muzikinės dėžutės raudoną pagrindą ir paleiskite – išgirsite raminančią melodiją. Kol skambės melodija, keisis natų bei žvaigždučių spalvos – lėtai ir ramiai. Šis žaislas skatina mažylius tyrinėti, lavina klausos bei akių koordinacijos įgūdžius. O kur dar ramina – puiki rutina prieš miegelį.

PIRMOJI KONTRASTINĖ KNYGELĖ

“BABY SEES” pirmoji knygelė specialiai sukurta taip, kad patrauktų mažylių dėmesį. Ankstyvuoju kūdikio raidos etapu svarbu matyti didelius, ryškius ir kontrastingus vaizdus. Tokie vaizdai skatina regimosios smegenų dalies vystymąsi. Kūdikiams ši knygutė labai patiks.

VEIKLOS STOVELIS

Šis veiklos stovelis ypatingas ir itin įtraukiantis. Pakabinami žaisliukai – ūdra su veidrodėliu, medūza bei austrė – įtraukia į vizualinius pratimus bei mankština mažylio regos, klausos ar smulkiosios motorikos įgūdžius. Žaisliukai lengvai nusiima nuo stovelio ir juos galima tyrinėti gulint ant pilvuko. O taip pat, žaisliukus galima pakeisti ir pakabinti paprastus saugius buities daiktus.

VIRBUOJANTIS ŽAISLAS “VIŠČIUKAS”

Kiek daug judesio! Šis linksmas viščiukas pasiūtas iš skirtingų tekstūrų, tad smagu tyrinėti. Jei viščiuką patrauksite, jis pradės vibruoti – mažylį nustebins nauji pojūčiai. Šį smagų žaislą galite lengvai pritvirtinti prie automobilio kėdutės, lovytės ar vežimėlio. Pagamintas taip, kad jį galėtų paimti mažos rankytės. Suteiks begalę pramogų namuose ir kelionėse. Juokas ir kikenimas garantuotas.

Kodėl norite atšaukti narystę?

Loading...