Atrinkime tinkamiausius žaislus Jūsų vaikui

Įsigijus narystę atsiųsime asmeninį laišką
Gimimo dieną naudojama siekiant išrinkti tinkamiausius, amžių bei raidos etapą atitinkančius žaislus. Žaislų klubo prenumerata skirta vaikams nuo 5 mėn. iki 7 m. amžiaus.

Pasirinkite planą

Planai atsinaujina automatiškai. Atšaukti galite savo paskyroje.
Pasirinkus 6/12 mėn. planą įsipareigojate pasirinktam laikotarpiui.

31415
31414
31413
Populiariausia

12 mėn.

€24,99/mėn.

PIRMAS MĖN. NEMOKAMAI
Mokėkite tik 4,99 EUR už siuntimą

sutaupykite 164 EUR

Mokama kas mėn./ Nemokamas pristatymas

6 mėn.

€28,99/mėn.

PIRMAS MĖN. NEMOKAMAI
Mokėkite tik 4,99 EUR už siuntimą

sutaupykite 72 EUR

Mokama kas mėn./ Nemokamas pristatymas

1 mėn.

€36,99/mėn.




Mokama kas mėn./ Nemokamas pristatymas

Išvalyti

Ką pasakoja tėveliai?

Pradėjo daugiau žaisti savarankiškai. Labai džiaugiamės Jus atradę. Jūsų dėka sutaupome daug laiko ir pinigų. Nustebino lavinamųjų žaislų kokybė ir tai, kad niekuo nereikia rūpintis, kiekvieną mėnesį gauname naujus žaislus ir džiaugiamės žaisdami kartu.

Tomos mama Sandra

5/5
Liuciją labai sunku sudominti su žaislais, todėl mes ir pradėjome kelionę su Žaislų klubu, tikėdamiesi po truputį atrasti, kokie lavinamieji žaislai Liucijai yra įdomiausi. Nuostabi idėja! Žaislai atkeliavo puikios būklės, tvarkingi ir gražiai supakuoti. Ačiū!

Liucijos mama Liepa

5/5
Išmoko šaudyti morkytes! Tai buvo didžiausias pasiekimas ir užsiėmimas, buvo žaislas Nr. 1. Ačiū, kad esate :) Labai patiko rinkinukas - patys rinkomės iš gausybės Jūsų pasiūlytų. Pritaikytas pagal amžių, labai žaidė - patiko! :)

Arijos mama viktorija

5/5
Ačiū, kad pridėjote aprašymą, kaip tinkamai žaisti su kiekvienu žaisliuku ir ką jis lavina. Man buvo lengviau įsijungti į Rapolo žaidimus, ypač su kiškučiais.

Rapolo tėtis Mykolas

5/5

Ieškote dovanos tėvams su mažais vaikais? Turime Jums sprendimą!

Išrinkti dovaną naujiems tėvams gali būti sudėtinga. Rinkdamiesi Žaislų Klubą, tikrai neprašausite: džiaugsmo ir ugdymo balansas vaikui garantuotas!

100% Laimės garantija

Jei kažkuris žaislų rinkinys nesudomins Jūsų vaiko, mielai jį pakeisime kitu NEMOKAMAI.

Mylima 4000+ vaikų

Kiekvieną mėnesį laviname daugiau nei 4 000 mažylių įgūdžius per žaidimą.

Vaikų išbandyti ir ekspertų sukurti rinkiniai

Kaip tai veikia?

Įsigijate prenumeratą

Užsiregistruokite, pateikite duomenis ir mes pritaikysime žaislų rinkinį Jūsų mažylio raidos etapui.

Pristatome žaislų rinkinį

Išsiunčiame per 24 val.
Pristatymas kurjeriu tiesiai į namus ir grąžinimas NEMOKAMAI!

Nuotykių mėnuo prasideda!

Visą mėnesį tyrinėsite, atrasite ir smagiai žaisite.
Rinkinio žaislų vertė siekia net 140 €!

Nauji keičia senus

Po mėnesio, kurjeris atvyks atsiimti seną rinkinį ir pakeis jį nauju. Taigi – nuotykiai tęsiasi!

Vaikų išbandyti ir ekspertų sukurti rinkiniai

Žaislai paremti mokslu, kurie auga su Jūsų vaiku!

Rinkiniai
pagal amžių

Rinkinius sudaro 3-6 žaislai, parinkti pagal Jūsų mažylio amžių ir raidą.

Mokymasis per žaidimą

Žaislai ir veiklos sukurti ugdyti svarbiausius Jūsų vaiko įgūdžius.

Žaislai, kurie auga kartu

Žaislų rinkiniai keičiasi su tvariu „žaisk ir keisk“ prenumeratos modeliu.

Indre Simeliene

Sukurta su ugdymo ekspertais

Bendradarbiaujame su ankstyvojo ugdymo specialistais.

Dažniausiai užduodami klausimai

Tikrai taip! Jei pasirinkote mėnesinę narystę, ją nutraukti galėsite bet kuriuo metu! Nutraukimas įsigalios pasibaigus einamajam narystės mėnesiui. Nutraukti narystę yra itin paprasta – tiesiog prisijunkite prie savo paskyros ir paspauskite “Atšaukti” – viskas! Jei pasirinkote ilgesnio termino narystę, ją atšaukti galėsite pasibaigus šiam terminui! Visos narystės atsinaujina automatiškai, tad nereikia rūpintis ar nieko nepamiršote.

Tikrai taip! Klubiečiai turi galimybę pasirinkti iš daugiau nei 115 ekspertų sukurtų lavinamųjų žaislų rinkinių! Įsigijus prenumeratą būsite nukreipti į savo paskyrą, kurioje galėsite pasirinkti ir iš arčiau susipažinti su visais siūlomais rinkiniais! Nors dairytis galima ilgai, tačiau pats rinkinio pasirinkimas trunka vos kelias sekundes, kadangi yra atliekams vieno mygtuko paspaudimu!

Taip! Tai itin paprasta! Kiekvieną mėnesį gausite specialią nuorodą į tą mėnesį gautus žaislus! Šioje nuorodoje rasite visus žaislus, jų aprašymus ir galimybę išsipirkti patikusį žaislą su įspūdingomis nuolaidomis!

Išvažiuojate atostogų, norite trumpos pertraukos? Žinoma! Klubo nariai narystę gali nemokamai stabdyti iki 2 mėn. paprastai iš savo paskyros, tai trunka tik 5 sekundes, pasirinkite kada norėsite tęsti narystę ir viskas!

Vaikai yra individualūs ir nėra sukurti pagal vadovėlį. Žaislų prenumerata užtikrina, kad kiekvienas vaikas ras kažką įdomaus. Jeigu išbandėte Jums atsiųstus patarimus, kaip įtraukti vaiką į žaidimus, suteikėte šiek tiek laiko laisvai tyrinėti, tačiau vis tiek nepavyko įtraukti, ne bėda – visi klubo nariai turi galimybę keisti rinkinį 1 kartą per 3 mėn. visiškai nemokamai! Rinkinio keitimą galėsite atlikti patogiai savo paskyroje vos per kelias sekundes!

Nesijaudinkite, net 99,4 proc. mūsų žaislų užbaigia kelionę sėkmingai! Žaislų klubo asortimente esantys žaislai yra kruopščiai patikrinti, tad lūžta itin retai. Bet…, o jeigu?

Dažniausia pasitaikanti problema yra pasimetusi detalė, tęsiant naryste ją galima gražinti su kita siunta. Jeigu visgi detalės rasti nepavyksta, dažniausiai kompensacija svyruoja tarp 3-5 EUR.

Žaislų lūžimas – itin retas reiškinys, tik 1 iš maždaug 250 žaislų per mėnesį lūžta. Klubo nariams taikome ypatingas nuolaidas, kurios vertina ir žaislo nusidėvėjimą, todėl lūžio atveju kompensacija dažniausiai siekia vos 10-15 EUR ir žaislas lieka Jums!

Tai visiškai ne problema! Savo adresą pasikeisti bet kuriuo metu galėsite patogiai iš savo paskyros iki atsinaujinant narystei! Net jei tai padaryti pamiršote, prieš pristatymą gausite SMS iš DPD, su galimybe pakeisti tiek adresą, tiek datą!

Žaislų švara bei dezinfekcija rūpinasi Žaislų klubas, tad Jums visiškai nereikia jaudintis dėl to, ar žaislai Jus pasiekia dezinfekuoti ir švarūs. Visi žaislai yra kruopščiai valomi specialiai konkretiems paviršiams skirtais valikliais ir dezinfekuojami šalto rūko generatoriumi.

Dezinfekcijai naudojame tik licencijuotus ketvirtiniais amonio junginiais pagrįstus biocidinius produktus pagamintus Prancūzijoje.
Jūsų namus pasiekia tik kruopščiai išvalyti, patikrinti ir dezinfekuoti žaislai, todėl galite nesijaudinti, jums lieka tik žaisti!