Lavinamos savybės
Gamtos pažinimas
Klausa
Koncentracija
Matematikos įgūdžiai
Muzikinis intelektas
Priežasties-pasekmės ryšys
Rankos-akies koordinacija
Smulkioji motorika
Spalvų, formų pažinimas
Stambioji motorika
Transporto priemonių pažinimas
Vaizduotė

Rinkinį sudaro

Gravitacinė trasa

Iš šalies atrodantis paprastas veiksmas – nuleisti riedulius trasa žemyn – aktyviai lavins jūsų vaiko rankos-akies koordinaciją, dedant riedulius į trasą ir paskui atidžiai stebint jų kelią žemyn.

Muzikinis trikampis

Muzikos gebėjimus rekomenduojama lavinti kuo ankstesniame vaiko amžiuje, šis muzikinis žaislas – bus puiki pirmoji pažintis, nes susipažinsite su keliais instrumentais viename magiškame trikampyje! Drauge tyrinėsite įvairius garsus, ritmus ir lavinsite muzikinį intelektą.

Plaktuko stalas

Tuk tuk tuk! Tai bus smagus, bet įveikiamas iššūkis – plaktuku susmeigti kaiščius gilyn į jiems skirtą stalą. Ne tik smagu, tačiau žaidžiant kartu lavinama stambioji motorika, rankos-akies koordinacija bei mokomasi pažinti spalvas!

Stumdukas-višta

Stumdukas-višta padės Jūsų vaikui smagiau keliauti namų erdvėje bei lavinti stambiosios motorikos įgūdžius.

Sunkvežimis su rąstais

Šis sunkvežimis su rąstais puikiai tiks žaisti įmituojant eismą, lavinant ne tik motoriką, tačiau ir vaizduotę. Sunkvežimis turi nuimamą priekabą. Lango anga be užpildymo leis pritvirtinti savo virvelę ir traukti transporto priemonę. Taip pat tai puiki galimybė, pasitelkiant rąstus, pradėti mokytis skaičiuoti!